Fucking shit...

Försöker och försöker att ladda upp bild efter bild efter bild... men skitbloggen bara totalvägrar.

Lackar ur. Det är alltid krångel med uppladdningen och ändå gången det funkar relativt snabbt är mitt i natten (ja, jag sitter ibland uppe mitt i natten och surfar, so what?).

AAARRGHHH!

Seriöst, är det bara jag som har problem med det här?

Pust och flämt

Är hemma från jobbet. Är en aning trött. Positivt är att man inte jobbar imorn, negativt att man jobbar långt pass på ons. Men men, if you wan't the cash you gotta work for it.

Funderar på att dra till sthlm och shoppa istället för att spara pengar... Inte så smart, men kul. Och man lever bara en gång, right? Även om ni inte instämmer så, up yours. Mitt liv, mina regler.

Nån som vill dra ut i helgen då? Har lust att röja på dansgolvet och däcka i baren. Typ.

The way I am

by miss Ingrid Michaelson. En helt underbar låt. Ladda ner, köp eller snatta hennes skiva, det är fan värt det.

It's been a while...

Har inte uppdaterat på ett tag nu, I know. Men har varit busy och inte haft någon lust. But then again, är det ens nån som läser min blyga lilla blogg?...
...didn't think so. 

Me and the best friend, from friday night, on our way to the club.

Sydde min väska (!) på två dagar. Ungefär tio timmar, give or take. Jag var riktigt flitig tycker jag, engagerade mig verkligen. Annars brukar jag skjuta upp mina projekt *host host* har ju tyg till en klänning jag skulle sy. Förra året.

Har jobbat idag, med J, det var schysst. Ska jobba imorn med. Me likey the cash, så bryr mig inte särskilt om att jag inte har ett privatliv att snacka om. Så what else? Ska kanske uppdatera mina Memories, kanske. Kanske. Om jag orkar.


AAAAAHHHHHH!!!

Filmen var underbar. Underbar. Simply lovely. All you ever wanted and still it leaves you with wanting even more than you got. Jag skulle allvarligt kunna gå och se den igen. Bara för att.

Aaahh, en riktigt bra film. Och kläderna! Skorna! Väskorna! MY GOD! Loves it. Loves it to death. Och dem mkt omtalade Monolos Blahniks? Vill ha! Undrar om man sätta dem på önskelista och sedan actually få dem? *suck* A girl can dream.

Bröllopsklänningen då? By Vivienne Westwood. Helt spektakulär. Utsökt. Allt en flicka drömmer om att bära på sitt sagobröllop. Synd bara att man inte är multimiljonär och faktiskt då kan köpa sådana underbara klänningar.

Ah, suckande sitter man här och hoppas och önskar att ryktena om en sequel faktiskt är sanna. Skulle vara perfekt. Och klart man skulle se den, och klart man kommer köpa filmen när den kommer ut. Eller som Mr Big skulle säga;

Abso-fucking-lutely



Today is the day to be happy

Var på stan med sis igår. Brasiliansk vaxning var inte så farligt som jag trodde. Shoppade lite stuff oxå.
Bytte min kjol till en strl mindre, tycker den sitter bättre nu. Fin, eller vad tycker du?
  
Nya skor med, från Don Donna, obviously. Nya stekarbrillor med, me likey.


 
En ny klocka, som är lite diskret. Har bara flashiga sen tidigare. Blekning för tänderna, by recommendation from E. Sägs ta bort gamla missfärgningar, vi får se om det funkar.
Bought some buttons and some fabric. Tänkte sy en väska, om symaskinen vill sluta krångla...

Lite rushed, this entry. Men jag är på väg till stan för möte med J. Vi ska ta oss en drink på nån mysig krog sedan är det off to see Sex And The City-filmen! Yay!

Ciao tills vidare!

Snart så

Jaha, what to write? Har jobbat idag, var inte kul. Vi har en nyanställd, vilket gör att allt går segt. Irriterande as hell. But what can you do?

Fick en konstig annorlunda kommentar  idag, i samband med mitt namn (vilket är väldigt svenskt btw). Typ:
"Hej!...Johanna. Du kan väl inte vara helsvensk va? Jag tycker du är så vacker." -  Allvarligt. Så om jag var helsvensk, då skulle jag vara ful? What the eff? Och jag svarade kort och konsist.
"Jag är halvsvensk." Vilket automatically betyder att;
"Är du halv thailändare?" - Mhm, of course. Feel free to take a guess. Any guess. Jag tycker det kan vara lite fult att påhoppa på det sättet. Jag går ju inte fram själv till människor och frågar om deras nationalitet.

Hur kul skulle det vara om jag gick fram till dig på stan och sen dra nån skit.
- Du där! Du är inte helsvensk va? Du måste vara halvryss eller något? Kanske tysk? Eller är det en liten estlänning?

God ton folk. Skaffa det.

Anyhuu, ska till stan med systra mi imorn. Shopping here I come!

Later player!


Midsommar-katastrof... well almost

Så som det alltid är och så kommer det alltid att vara. Midsommar blir aldrig som man förväntat sig eller som man planerat. Och som alltid, regn. Det blev ingen grillning i någon mysig park, jag satt hemma med the parents och åt food. Det vart iaf utgång till Harrys med E och L, och V på ett hörn. Jelli och Irri kom inte. Boring.

My outfit for the partying;
 
Den första bilden tog mami (the self-proclaimed photographer, mhm). Jag menar, lite skillz borde hon ha, eftersom hon själv har en systemkamera, men icke. Först tog hon en bild med närbilds-inställningen på, *suck*. Sedan den där vackra, suddiga-can-barely-tell-it's-me-bilden. Some photographer, huh?

Anyhuu, som sagt så drog vi ut. Till Harry's. Don't even say anything. Alla bra ställen var ju stängda, skithåla som man lever i. Och kvällen började bra, trodde jag iaf. Det var gott med folk, inte fullpackat, men midsommar-förbannelsen verkade inte uppenbara sig. Så fel man kan ha. Väl ute på dangolvet har man kul. Tills. Tills man känner lukten av förruttnade sillar (read; sweaty disgusting men). Och helt plötsligt börjar strålkastarna att blinka och lysa jättestarkt. Tänk dig en bil med helljus på i mörkret eller en laserpekare rakt i ögat mitt under natten. Sen blir det alldeles svart. Svart. Och när lamporna tänds så till sin förfaran är man omringad av äckliga slime-iga turkishar. Man skriker till av skräck. Iiiiihhhh! Och drar med sig sina kompisar längre bort på golvet. Creepy.

Efterfesten, om man kan kalla det en efterfest, var hos E. Popcorn och vatten. Och lite snoozing. Sedan hem.

To sum up; it was like any other midsommar, det sög lite lätt, men inte helt.

(Btw, hade fler finfiina bilder, men cpbloggen vill ju inte, as usual...)

Another day has gone away

Idag har jag sovit. Betona på sovit. For a very long time. Men det var gött. Ibland måste man unna sig sömn i för stora doser. Jag och sis drog ner på stan senare. Införskaffade mig lite stuff. Ny foundation, nu när man blivit lite brun. Lite brun. Solen försvann så snabbt som den kom. Typiskt.


Köpte mig ett billigt armband på Hennes&Mauritz (hur ofta säger man hela namnet egentligen?). Hmm, det är snarare ett antal armband som hör ihop, men ändå. Tänkte att det kunde va fint till sommarn.
 
Är inte mkt för att använda smycken. Tycker att de lätt kan ta över en outfit eller förstöra den. Så jag kommer sanneligen att använda armbanden en-två gånger, sedan åker dem ner i nån låda. As usual.

Anyway, jag och sis skuttade runt på stan, drog sedan hem. Var hemma i 2 sek, sedan kom mami hem och vi tre cyklade till Max för att äta. Jag vet, Max, inte det nyttigaste. Men gott var det. Och vi cyklade dit och tillbaks, väger det upp? Jag och sis säger hela tiden att vi inte ska äta en massa onyttigt, men så går det som de går. Life is to short to give up good yummy chocolate, for instance. Men ska väl börja träna ändå. Vill inte bli en stor fet val innan man fyller tretti precis...


Yes, I'm a girl

Hmm, glömde säga att jag fixade ihop mina oljor igårkväll/morgon. Klockan var två på morgonen/natten (whatever strikes your fancy) och där stod jag i köket. Blandade mina oljor, precist. Med exakta mått, på droppen. Kände mig som en galen professor eller en kemist med farliga ämnen tillhands. 

En kvinnas badrumsskåp. Mitt. Ganska neat och prydligt ändå.

Så jag har då börjat med min sk OCM (Oil Cleansing Method) vilket går ut på att man tvättar sitt face med olja helt enkelt. Har även införskaffat ren 100% Tea Tree Olja. Vissa har fortfarande acneproblem. Suck.

Där mitt i smeten, bland allt smink och hudvårdsprodukter, där står mina egna blandningar. Can you tell which is mine? Inte så jättefina, men efter att sprungit runt på stan och letat efter fina glasflaskor med dropp without any success, då dög de fula plastburkarna från kicks. Den här staden suger.


Brasiliansk vadå?

Jaa, då har man jobbat igen då. Vad mer finns att säga? Måste gå ner till stan imorn för diverse ärenden. Har ingen som helst lust med det. Jag vill sitta hemma med en varm kopp te och mysa framför en härlig film. Och helst höra regnet utanför fönstret. Om det nu blir regn. With my luck, you can count on it.

Använde mina nya sandaler today. Pretty no?
...Lite pose-igt framför spegeln...

Ska gå ner till ett spa imorn och se om de har någon tid ledig för vaxning. Brasiliansk. Bikini. Vaxning. Visst ringar det klart och tydligt? Känner mig inte särskilt "nervös", även fast folk jag känner visar skräcken tydligt när jag nämner att jag funderar på det. It can't be too bad right? Har ju även hög smärt-tröskel, vilket hjälper. I think. Anyhuu, vore härligt att slippa tänka på det i sommar. Raka, raka, raka. Every fucking day. Vaxning däremot... Det säger bara pouff! Hårlös i en månad. Lovely.

I spy with my little eye... Rain?

Kommit hem från stan och barely made it in before the storm. Det började småregna på vägen, som tur är vräker det ner när man redan är inomhus. Andas ut.

Har haft en riktigt bra dag. En lång fika/shopping-dag med min kära Jelly-bean. Dessutom hämtade vi ut biljetterna till SATC-filmen, Yiiiihhhh! The countdown can begin. Ska bli härligt mysigt och myshärligt att se den med J, hmm, om mer än en vecka. Aja, nåt att se fram emot iaf.

Tänkte dra till Icalainen och hämta ut ett paket på posti, men det verkar inte sluta regna anytime soon. Mina naturliga oljor mot diverse krämpor har ju kommit. All natural all the time...kinda. Få se om man får bukt på sin hy då. Fick även prov på ansiktsmask av Emi när jag var inne på T.B.S. Ska se om det är värt att köpa eller inte.

Nu verkar det vara ett litet uppehåll. Så nu drar jag!

Better luck next time darling

Hemma igen efter en kväll på stan. Det kunde ha varit mer lyckat. Det började bra, med förfest med E1 och E2, L och jag and the bunny. J joina oss nere på stan. Allt var spikat för en riktig lyckad kväll. Trodde jag.

Okej visserligen kom vi in på Nybron, vilket man inte alltid gör en lördagkväll, men folket! Det var folk överallt. Överallt. Du kunde allvarligt inte ens klia dig på näsan utan att slå till någon, eller värre - oavsiktligt tafsa på någon. Det vart inte bättre utav mina gamla skoskav, som förstörde känslan av riktigt ingådda klackar. Sedan icky 'bränn-aktiga' stuff på låren, vill inte ens gå in på det hela. Blev trampad, eller snarare stampad, av en liten hora. Ser nu att ett stort jävla blåmärke börjar bildas på min annars så fina fot. Och jag har svårt att få blåmärken! Det säger ju ganska mkt...

Väl inne på N, så spilttrades vi. Tråkigt. Men så blir det när det är så fullt på krogen att man inte ens hittar sin vänstra hand.

Pojken då, från igår, var inte där. Suck. Hade varit nice.

Better luck next time.

Rush rush

Är på språnget. Ska till jobbet.

Utgång ikväll!

Det var nog allt jag hinner med. Toodles!

Afterparty

Pheuw! Kom hem precis. (Jag smilar som fan, tänkte nämna det, eftersom ni inte ser mig). Det har varit en jäckligt skön kväll. Snygga tjejer (vi, eller hur?) sköna killar med stil(!) och bra med drag. Även fastän det inte var mkt folk på krogen.

På vägen dit snackade vi om klackar, eftersom jag var (fejk)lång med mina 12cm-klackar. Horskor kom på tal. Du vet såna med platå fram. Och jag nämnde en tid då jag faktiskt ägde ett par.

- Jag har haft såna (skor) men dem var inte horiga. Eller jo, det var dem.

Längre hann man inte förrän tjejerna började asgarva. Funny. Som sagt bra sällskap hade man. Måste gå ut oftare. Blir nog utgång imorn med btw, Yay!


Ehm, du vet när man ser folk hångla on the dancefloor, och man tänker 'fan vad slampigt'.
....
Idag var jag en av dem. To my defense var killen vrålsnygg. Sometimes that shit just happens.

Mysigt var det också att äta onyttiga pommes fyllda med fett av alla slag, med E. Ingen direkt efterfest behövdes. Tjejsnack går långt, y'all. Näh, nu ska jag snooza.

Get my groove on

Kom hem från jobbet för ett tag sen. Snart ska man ut...


... Party!

...

... Sorry, har inte festat på ett tag nu. Känner att festpersonligheten ligger och lurkar alldeles under ytan, i desperat behov av att bryta sig ut och göra sig hörd. Ah, soon my party-me. Soon.

Får inte glömma. Bara för att jäklas så ska jag nämna E's roliga ansikstmask som hon la igårkväll. Hon såg ut som en urfolk-människa som kletat grå lera i ansiktet, eller kanske en armybrat som kamoflerade sig inför battle? Hmm, rolig såg hon ut iaf.

Sunkissed

Har inte bloggat särskilt mycket de senaste dagarna. Har inte heller varit särskilt upptagen. Har. Bara. Inte. Haft. Lust.
Syrran gick ut nian igår. Nian. Hon ska börja gymnasiet i höst. G-y-m-n-a-s-i-e-t. Freakin' unbeliveable. Det är sjukt hur tiden går snabbt.

Var även på TunaPark med mami yesterday. Shoppade lite och fick lite stuff från mamsen.
    
Köpte nya sandaler, var i stort behov. En ny rosa kjol med fickor(!) iiiiihhhhhh! Sedan fick jag two dresses from my mum. Den första gillar jag, somrig och lätt. Den andra...hmmm. Jag tror jag lät mig övertalas av mami på den. Så här i efterhand är den inte så ljuvlig precis. Det kanske blir en kjol av den istället, eller så syr jag om den till tub. Hmm, we'll see won't we.

Annars var jag grymt snygg igår, if I say so myself. Blickarna drogs till den figursydda kjolen, den smala(?) midjan och dem skyhöga lackpumpsen. Love it.

När man kom hem "diskuterades" den inte-så-ljuvliga-i-efterhand-klänningen. Fick svidande kritik från sis. And when we got to talking, I remembered another dress my mother gave me last year. Som jag fortfarande inte har använt. Drog fram den och tog på den, veck ner mudden drog upp den, addade ett bälte. Och voila, ful dress á la remake by Johanna. Blev faktiskt inte så dåligt. Go me.
Inte så pjåkigt, no?

Idag ska jag mysa med syrran med lite greys. Imorn ska jag fika med E. It's shaping up to be a wonderful week.

Some fun in the sun...

Idag har jag badat. Burr. Det var inte lika varmt som igår. Då jag badade. FYI. Vädret verkar gå åt det dåliga hållet nu. Precis när man börjar vänja sig vid den pressande värmen.

Annars var jag nere en sväng på stan idag. På jakt efter ett par fina gladiatortofflor. Men icke. Fanns bara fula flipflops och överdekorerade sandaler. Suck.

I am so very bored.

Someone rescue me. Please?

Vill ha kul. Hitta på nåt. Umgås med människor. Men ingen vill ju. Antingen jobb eller skola eller andra planer eller semester eller. Eller eller eller. Varför kan ingen bara spontant dra med mig ut? Kickin' and screamin'?

Puss på dig!

Tired and done.

Phuew! Det har varit två lååånga dagar. Långa. Igår tog, som sagt, L och S studenten. Grattis! Man längtar tillbaks. Känns som det var igår. Men ändå känner man sig gammal på nåt sätt... Hmm...

Anyhuu, det var en halvstressig dag, med fart och fläng. Ena stunden dit andra stunden dit. Between a rock and a hard place ya'know? Man vill ju inte neglect one person. Men det var en kul dag iaf. Det blir inga bilder, för jag orkar inte ladda upp. Blev ju väckt av L halv 7 igår morse (för sminkning if you must know) och man kom inte hem förrän ungefär elva halv tolv på kvällen. Långa dag. Som sagt. Och idag började man jobba 10. Pust. Inte mkt riktig sömn vart det heller. Pga av freaking jävla Raw, dem måste ha sprängt en massa trumhinnor inatt. Kunde allvarligt höra vilka låtar som spelades. Sick. 

Blev på festhumör igår däremot, understandably, så jag tänkte, 'Ja! jag kan ju gå ut imorn istället.'  Men så kommer man hem. Och. Är. Död.

Suck. Man har inget liv. Kanske får dra ut på ons. Någon som vill joina?

I'm getting sick of this...

Så, nu verkar det funka att ladda upp några bilder iaf. Det började bra, kunde ladda upp hela fyra bilder! Sen började den jävlas med mig igen. Fucking useless blog. Anyhuu, detta var min outfit, för hmm, några dagar sen. I måndags? Eh, vet inte. Älskar i alla fall min tisha. Love it.
   
(Förresten, värsta posar'n där i spegeln va? Hmm, svårt att ta kort på sig själv ju.)

Idag har jag solat lite med sis och jobbat. That was like, all I did. Tråkigt liv man har.

Imorgon är det student för både S och L. Det blir lite stressigt att springa mellan de tu. Roligt är det. Näh, nu ska jag nog gå och lägga mig, väntar tidigt besök imorgonbitti. 

Kort inlägg/uppdatering-av-gammalt-inlägg. Kanske bättre inlägg imorgon. Vi får se.


Back Again

Hmm, efter att ställt mig i kö för flyttning av min blogg till det nya bloggverkyget, vad får jag?

Jo, jag får vänta i två dagar innan jag kan använda min blogg igen. Phuee, tänkte jag när jag väl kunde logg in igen. WRONG!

Nu funkar inte ens hälften av alla funktioner. Detta suger kuk.  Försöker desperat att ladda up bild efter bild. MEN DET FUNKAR JU INTE!

Fucking jävla shit kuk helvete och !"#€%&%€"!!#€%#%&?&€!"#€!"#


Sorry about that. Måste ventilera alla frustrationer. *Suck*, varför är det såhär?

Såå, det får väl bara bli text istället. Boring. Nu orkar jag inte jiddra på om vad jag har gjort i fem tims, så förkortning följer. Söndagskvällen spenderade jag med sis, vi hade mini-marathon med Grey's. Mys. I måndags drog man till stan med the Parents och köpte studentprezzies till S och L. Hoppas det duger. Igår (vilket var tisdags, om ni inte orkar scrolla ner och checka datum) tog jag och syrran cyklarna ner till stan och det bar av till röda korset. Before you say anything, så är det brist på bra secondhand-affärer i den här stan, so you take what you get. Fyndade en fin kjol och tre bälten, nice-igt. Jobbade även igår, vilket inte var lika nice-igt. Idag har jag slappat och solat lite. Blev inte så brun, men det är en dag imorgon också.

Oj då, det blev långdraget iaf. Aja, vad ska man göra? Har man inte haft tillgång till sin ventilationsblogg blir man backed-up with alot of shit.  Får se om det funkar bättre imorn då.

RSS 2.0