What the...?


Had one of those dreams. Again.

Väldigt weird att jag drömmer om honom hela tiden, med tanke på att jag inte sett honom på ett tag nu. Den här gången hade någon/några dött (har en vag känsla av att det var min familj) och HAN var den som tröstade mig. När vi dansade. I en club. Totally insane. Jag grät floder och snodde en killes tröja (drog den allvarligt över hans huvud) för att snyta mig, haha. SEN blir det ännu konstigare. Sitter på en soffa in the club och han börjar dansa för mig. Ehm, you know, dance dance, taking-off-your-clothes-dance-dance, för mig. Kind of creepy, inte dansen, men att drömmen hoppade så som den gjorde. Jag menar fortfarande ledsen och han dansar. Försöker att pigga upp mig ur depressionen med erotisk dans? What the fuck?

Ja, hur ska man tolka det?

Anyhuu, ska gå till jobbet snart. Jag och Jelli ska jobba ihop för första gången, skojs. Och imorn är det valborg. Suck. Vad ska man göra då? Har inga direkta planer. Skulle vara kul att grilla och slappa bara. Men men, vi får se. Blir väl bara hemma, bläääh. Vill någon ta mig härifrån?


1234


Sitter och lyssnar på min nya skiva, Feist, med systern min. Lovely music. Jag har inte gjort ett skit idag. Who cares?

Min sis and I myste lite på balkongen med mumsig icelatte idag däremot, det var fint väder. Hon berättade historier om roliga människor och jag skrattade. Mys. 

Kollar på vids av Malve, och det är den sötaste ungen vi sett. For reals.

(Tänkte oxå nämna att my predictions were correct. Mamma lackade ur i lördags. Söndags. Och idag. Hennes egna MO. Och papi, predictably, påverkades och mumla argt. Syrran var likgiltig, haha, så som jag. Morfar var däremot inte så störig som han kan va, han var mest rolig.)


The Big B-day


Äntligen är den över. Dagen har varit så lång och utdragen. Härligt, men jag är sååå trött. Inte hjälpte det att jag somnade klockan 5 imorse och blev väckt kl 11! Ah, the price of a good life.

Förfesten/födelsedagskalaset i lördags vart lyckat tycker jag, det var softish. Bara vissa irriterande moment, som att Sassa och Natti inte kom in på Nybron(!), what's the deal with that? Så dom drog till Lotus istället, men men. Jag tog det som det kom, inget skulle störa i mitt firande. Väl på Nybron var det många snyggisar, såna som man inte sett förut (väääldigt konstigt, eftersom man vanligtvist inte kommer in på N en lördag, ung som man är *rolls eyes*). Hmm, inget "ragg" den här gången, men tur är väl det. En viss snubbe var lite väl grabby on the dancefloor, inte fräscht. Sedan har man dem boysen som är passiva. Står och glor men inget mer. Screw you! Och stalker-ish verkar dem också vara, vilket J och jag märkte.

Idag då... Har varit en lång dag som sagt. Hade öppet hus från kl 12 och det har strömmat in folk hela dagen. Ingen. Paus.
Positivt är väl att alla har presenter med sig, det är det som uppväger hela firandet. Annars skulle jag fly landet.

Många bebisar var det här idag, 4(!) stycken. Malve, Lowe, Milton och Philip (eller Filip kanske?). Blev glatt överraskad när Kelly och Lowe kom, träffas ju inte ofta pga the distance. Men det var roligt. Inte för att vara elak, men jag tycker nog att Malve är den sötaste bebin, såååå stora blåa ögon.

528760-8
(Inte för att favorisera, eller nåt)

Jag känner mig inte äldre, inte än iaf. Det lär ju hända när man går till systemet och handlar själv för första gången. Men bara för att jag nu är myndig så kommer jag säkert inte ens behöva visa leg. Typiskt.

Annars då? Fick mkt pengar i presenter, 2 skivor, en svåranvänd matbricka (varför? fråga mig inte - jag har inget svar) en spabehandling av underbara J, a lovely clutch-bag av N, sött armband av S och härligt smink av E. Oh, och ett våffeljärn, Diamant(!)set (halsband, örhängen) och Clinique-prods av my wonderful family. Ha, våffeljärn. Bara dem vet.

Näh, nu känner jag att det är dags för sängen. Den kallar på mig.

Måste bara lägga till att min hörselnedsatta morfar är H-I-L-A-R-I-O-U-S. Han frågade min mamma:
- Jobbar du imorn? (med skånsk brytning)
- Nej.
- Va?
- Nej.
- När börjar du då?

Haha, för härlig för ord. Godnatt, nu ska tanten gå till sängs.


Anger

Vissa människor asså.... vissa människor kan bara sluta bete sig som de gör.

Shame on you.


Sunday


Puuuhh! Idag har jag varit aktiv, tycker jag i alla fall. Gick upp sent, var uppe länge igår. Jag och papi drog ner till systemet för att köpa lite booze till imorn och lite allmänt. Såg bossen där inne, hälsade inte. Träffade honom sedan på ica... awkward, since I'm not technically legal yet... Anyhuuu, efter det gick vi till wedins, hade lagt undan ett par esprit-skor. Men jag skulle även köpa 2 par skor till mami, samma modell, i både svart och vitt. Och sedan ett par platå till mig själv, och ett par till min sis (eftersom hon vet hur man mjölkar). Så totalt 5 par skor, i 2 olika strl. Snacka om att jag fick blickar av personalen där, kände mig pressad att förklara att Ja, jag skulle verkligen HA alla fem paren, 2 var till mamma 2 till mig och ett par till min syster. Fick för mig att dom trodde jag var en sån där som utnyttjar systemet, since they had a kampanj (för varje 500lapp 100 kr rabatt). Haha, paranoid mkt?

Såå, kom hem efter det och överraskade syrran med pjucksen. Hon var väldigt glad. Här nedan är dom. Fina va?

528760-7

Roligt att vi nu har identiska skor. Jag fick inte ha dem samtidigt som hon, sa hon. Gullunge.

Efter det drog jag och sis till ica och handlade tills imorn och söndag (the big B-day). It wasss heavy. Kom hem, slappade lite med morfar och papi, oh ja, morfar kom idag. Roligt roligt. Fick en massa pengar till "kalaset" som han sa, men det blir nog dricka-pengar på krogen imorgon. Always fun to have when money is involved. Städade lite sen, eftersom mami freakade ur. Hon kan tydligen inte låta lite hårstrån ligga på golvet i mer än 12 tim. Suck.

Pratade med Jelli i över en timme på telefonen, härligt värre. Love her. Kände verkligen att jag behövde det. Roligt också att hon precis höll på o messa mig när jag ringde henne, great minds think alike, ey?

Stor dag imorn me, mkt att göra, mkt att fixas. Jag förväntar mig att mami kommer lacka ur och börja få städmani eller nåt. Som vanligt alltså. Sedan kommer papi bli arg av den tunga atmosfären som mami sprider, han börjar lacka ur och mumla som bara han gör. Syrran kommer att vara likgiltig, vilket är nice, och morfar kommer att störa lite så som han brukar. Same old same old. Don't you just love family-gatherings?

På söndag kommer hela tjocka släkten (literally and figuratively speaking) plus alla andra bekanta. BAAAHHHH! Orka. Man måste väl komma. Eftersom det är min dag och allt. 

Får se om jag hinner skriva nåt då imorn. Busy Busy. Busy Bee. Många bollar i luften. Många stäv(?) i spisen, eller vad man nu säger. Upptagen i alla fall. Suck. Kan det inte vara måndag redan?


Enjoy the silence


Helgen är då över. Det har varit kul. Var ute med tjejerna + some guys i fredags, gick till nybron efter förfesten of course. Det var röj, men lite av en downer när det inte blev nån efterfest, alla banga, ni suger. Jobbade dagen efter, var segt som fan. Kom hem och slappade framför teven, vilket var gött.  Jag och syrran bestämde oss för att kolla på film, hade laddat ner en ny, The Mist. Den. Sög. Kuk. Måste vara den sämsta filmen jag sett, nånsin, eller åtminstone i år. Killen från Highlander spelade huvudrollen, han var "kändisen", det säger ju allt... Oooh, Sex and the City-fans,  även jobbiga Bunny McDougal, Charlotte's man Trey's mamma var också med, kul fakta. Nåväl, eftersom den filmen sög, kollade vi på en till, Den svarta Dahlian, som visserligen var snyggt gjord, men åååh sååå trååkig. Och utdragen. Den tog allvarligt aldrig slut. Men jag och sis hade det mysigt ändå. I just love our movienights.

Oooh en scen i The Mist gör filmen värd att se, en dum bondläpp får syn på ett av filmens odjur och skriker aslänge. Han tar luftpaus, så mkt skriker han. Typ Ahhhh! Aaahhh! Aaaaah! As. Kul.

528760-6
My sister, the photographer. So cute.

Gjorde jag idag då, jo jag hjälpte kussen med sitt franska-uttal, gick på stan med mami och shoppade lite (vi bråkade inte idag och mami var på förvånande gott humör) sedan städade(!) jag när jag kom hem. Jag vet, otroligt va? Började bli dags, tyckte jag. När dammråttorna får liv och börjar bege sig ut från sitt gömställe under sängen, då kanske man ska städa. Lite. 
Kollar på Cashmere Mafia just nu, roligt roligt.

Näh nu räcker det.

Restless


Sååå... en ny dag har börjat, eller ah, det är mitt på dagen visserligen, men ändå. Just nu känner jag att jag står stilla, inget går framåt liksom. Funderar på att söka till högskola till hösten. Sista ansökningsdagen är imorn... jag vet, sista minuten något?

Vad ska man bli då? Funderar på att plugga inom ekonomisk inrikting, lutar mot att utbilda mig till mäklare. Men vi får se om det blir nåt i år, förmodligen inte. Kan ju söka till nästa år istället. Man är väl relativt ung några år till.

Fyller 20 nästa vecka. Känns tungt. Kan bara gå utför nu. 

Hur sjukt är det att ha åldersnoja när man är 20? Sjukt - väldigt. Men jävligt vanligt. Aja, man får väl ta det som det kommer.

Men jag och E kommer inte att åldras i ansiktet, vi ska bli botox-tanter. Skitfräscht att ha 20-årings-ansikte och 50-årings-kropp. wtf, finns ju bodylift oxå ju, haha.

ska snart dra till jobbet *suck*. Roligt däremot att min Jelli har fått jobb där nu, så vi kan jobba tillsammmans. Oh the wonderful joy! Nu kanske man ser framemot att gå till jobbet. Vore positivt.


What else is there?


Ja, jag tog en till glass.


What you got


Idag har jag inte gjort ett skit. Det var skönt.

Pratade lite med Emmi ikväll på telefon, vi hade ett roligt samtal. lite urdrag:

-Vadå?
-Nej sa du.
-Va?!
-Nej sa du.
-Va?!

ett till angående en konstig dröm.

-Jag födde en dödfödd kanin. Sedan högg jag ihjäl mina föräldrar.

lite senare:
-Dröm inga konstiga drömmar nu, och om du gör, berätta det inte för mig. You creeped me out.

Det var ett lärorikt samtal. You're one funny gal E.

Annars då... Utgång på fredag, nybron förmodligen, ska bli kul. Undrar vad man ska ha på sig?

Jag har dessutom fått nån dille på glass. I förgår åt jag EN glass, igår TVÅ och idag ytterliggare två och funderar på om jag ska gå och ta mig en tredje. (gick seriöst til ica idag och köpte 4 glasspinnar...till mig själv) Gott är det iaf.

528760-4
Jag har en liten boll nu. Den är inte mkt för världen men den är där.
(osminkad förresten, det är ingen vanlig syn)

Hit me hard


Ahh, som ni ser har jag kommit på hur det hela funkar, med bilder alltså. Helt sjuk, jag måste ha blackat ur eller nåt. Nu så kan jag iaf visa bilder, men jag står fast vid att blogg.se är alldeles onödigt komplicerat. Seriously, dem bore definitivt förenkla funktionerna eller skaffa en bra info-sida, den som finns suger kuk (och inte på ett bra sätt).

Kollar på Christine just nu, me likey. 



ooohh, ladda ner Pascal's Jonnie, härligt seg låt. +det är svensk musik (och otroligt nog gillar jag den)



ice cream


Jelli gick nyss hem. Hon är underbar. Hon kan få mig att skratta som ingen annan kan, älskar henne. It's a shame though, we don't meet as often as we should. 


528760-3
Kolla så fina vi är tillsammans. J+J=BFF





Kollar på Desperate Housewives med sis, vi ska poppa popcorn me, mums.


Shit worth nothing


aaaahhhh lackar ur. laddar upp bild efter bild efter bild. MEN DEM SYNS INTE!

jag ska nog fan skaffa en ny blogg på en annan sida, begriper inte mig på den här.

fucking ass.


snart ska jag iväg och fika med J. Mys.



The Golden Age



suck och pust, hemma från jobbet. lång dag. låååång dag.

som tur är kommer man hem till små glädjen. mami hemma från kryssning och med sig wonderful gifts! (eller ah, en gåva och förbetalda grejer, men ändå) 

some booze, absolut orig, och vanilj. ENORMA flaskor, jag undrar om det är fysiskt möjligt att dricka en hel flaska. utan att dö förstås.

lite clinique produkter, äskart. och en underbar parfym, Armani Code. love love love it.




börjar få lite shoppingabstinens. måste dra ner på stan, vill ha nya kläder. behöver browsa myrornas sortiment, var ett tag sen nu.

undrar när jag får mina cash egentligen...




ps. det lönar sig att vara ett s.k. victim of a crime. just so you know.


Yawn


Gick upp för en timme sen. Astrött.

Ska börja jobba kl ett, orkar inte. bläh.

Jag vill gå och shoppa på stan med syrran, och sen vill jag gå till wayne's och ta mig en mumsig latte. jobb ingår inte i min ekvation. Mami är på kryssning just nu, I envy her. Hon ska däremot köpa lite booze, clinique-produkter och en skön parfym till mig, vilket uppväger svartsjukan.

nee, nu ska jag laga lite mat och dra till jobbet.


usch.



Do the whirlwind


...............jag är sååå uttråkad...


somebody shoot me.




Konichiwa Bitches!



This is it.

Efter mycket om och men har jag ändå skaffat mig en alldeles egen blogg. Känns lite fel att följa strömmen som jag gör, har redan facebook (vuxet lunarstorm någon?) och nu blogg, snart blir det väl bilddagbok med (hoppas inte)...

Is this another way of wasting my time? men om det är... ja, eh då... är det väl det.


Vad är nytt då?

hade ett "möte" with the perpetrator i tisdags, skumt men helt okej. Sen så var det trial i torsdags, vilket var en lååång utdragen jävla sak. Usch och fy för sånt stelt och propert skit. Nu är det över iaf. Nu väntar jag bara på kosingen som ska komma... :D
Shopping-spree anyone?

(min sis vill att jag bjuder henne på ett par skor, haha, love her, hon vet när hon ska mjölka)

Utöver det har det varit lugnt... med andra ord boring.


*suck* längtar efter krogen....

....och min födelsedag....

....e's fest på valborg (håll tummarna)....

....fika på stan med min kära J.



Innan jag drar, ladda ner Robyn's "Bum Like You". Underbar.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0