Fuckety Fuck

Hade tänkt göra en massa saker idag. Träna, shoppa och... shoppa.

Istället vaknar man svettig och har ont i halsen. Visade sig vara feber. Febern har nu släppt, men har mer ont i halsen än förut. Kul. Så idag har man varit seg. Och inte orkat lyfta ett finger. Bleh. Känner mig allmänt lat, men man har en ursäkt i alla fall.

Hoppas att det blir bättre imorgon. Vill träna och shoppa. (SHOPPA!)

Hur har din dag varit?

Denna dag är då över

Jaaa.

Nu är jag 21.

*suck*

Vill inte åldras mera nu.

Det var varit en fullspäckad dag. Frukost på sängen. Städning. Dusch och Smink. Hämtning av tårta. Köp av kakor (då mammas fastnade på plåten). Lunch. Första gästerna. Fika. Mera gäster. Fika. Underhållande av barn - rita och måla. Mera gäster. Fika. Städning. Tv. Skriva brev. Äta sen-mat (klockan 10), pizza-rester. Blogga.

Ja, så har min dag sett ut. Är lite hyper då jag har intagit cirka 5 koppar kaffe idag och ätit en massa socker. Ska försöka sova snart. Försöka.

Trevligt har det varit. Men mer än halva släkten återstår, på torsdag blir det alltså ännu mer fika.

Fika. Fika. Fika.

And repeat.

Bra grejer har man fått. Hörlurar till Ipod. Ipod-armband(?), som man spänner fast på överarmen när man tränar, så slipper man en svettig Ipod (då man annars stoppar den i byxlinningen). Presentkort på H&M och Monki, me like. Parfym. Och pengar.
(*money, money, money, money, mooooneeey!*)

Shopping inom snar framtid.

I see sunshine

Idag är det härligt väder. Underbart.

Varit på stan och fikat med kusinen. Det var väldigt trevligt, måste göras ofta. Synd bara att man ska gå och jobba snart, inte lika trevligt. Linda skulle dra till Skjulsta och grilla med ett gäng, vilket man hellre skulle göra än att jobba. Men, Cash.

(*sjunger för mig själv* Money, money, money, money, moooneeey!)

Pengar måste man ha om man ska kunna fika varenda vecka. Vilket man gör. Kanske skulle prova soja-latte och så? Mycket av mina kalori-intag kommer nog från fika... *grins* hehe. Fika=Gott.

Neh, nu ska jag värma på pizzan från igår. Sen drar jag till jobbet.


(Man kanske inte ska äta pizza? Kalorier... *Går och äter*.)

Back on top again... I think.

Kom hem för ett litet tag sedan, har spenderat kvällen hos Emmis. Vi sydde lite på hennes klänning, drack lite chai-latte (som jag pressade Emma att köpa, tihi) och kollade på film. Trevlig kväll helt enkelt.

Synd bara att filmen var på gränsen till B-film. Den står svajande där än, fram och tillbaka, vet inte vilket fack den kommer hamna i, men förmodligen i fack B. Filmen? The Day The Earth Stood Still med Keanu Reeves, *tveksam suck* inte den bästa filmen kanske.

Har även tränat idag. Yay! Fettförbränning!

Men däremot har jag inte bakat något än. Bleh. Vill inte. Får nog göra det i helgen.

Imorgon blir det lite lite shopping på stan, fika med Jello-bello, utgång på kvällen och röj på dansgolvet. Har inte varit ute på snart 2(?) månader, chockerande men sant. Får se om jag kan klämma in lite bakning imorgon också. I'm a busy little bee.

Hoppas att ett fullt schema tar mina tankar bort från de dystra hörnen i mitt huvud. Hoppas.


Today is a slow day for thinking

Seg dag. Seg.

Måste baka kakor imorgon tills B-day. Vill inte. Varken baka eller fylla år.

I'm getting old.

Positivt är väl att man ska ut på fredag och även kanske lördag om jag får tid. Då kan man glömma uppkommande "festligheter", i ett tag i alla fall. Roligt med Släkt. Väldigt. Som i inte roligt alls.

Men det tillhör nästa vecka. Denna vecka är bara festfestfest! Eh...

Eller inte. I mitt huvud just nu vimlar det mörka svart tankar, (kan man säga mörka svarta?). Jag vet inte om det är ångesten över att åldras eller min rädsla av att dö som gör sig påmint eller inte, men jag känner mig nere. Drömmer mardrömmar om min framtida död. Jag vet, morbid much? Men det kan inte hjälpas. Jag har en oroande misstanke om att jag kommer dö ung.

Roliga tankar va?

Anyhoo. Tack för alla komplimanger om klänningen, det är mucho uppskattat.

Funderar på att börja skriva lite, på sidan. Alltså inte blogga nu, ni vet gamla pennan och pappret? Försöka att skriva av mig, så får jag se om mina tankar klarnar upp.

Vem vet? Kanske är det bara min hjärna som spelar mig spratt? Konstigare saker har hänt.

THE DRESS

Ja, här är den. Klänningen jag sydde på tre dagar. T-R-E. I know, I'm good.


 

I'm all finished.

Joo, det här med "kontraktet", ja.

Jag och Emma bestämde oss för att göra saker. Göra. Vi har blivit för lata efter gymnasiet och nu är det ändring på det! Varje månad ska vi ha ett nytt "uppdrag", och detta ska vi upphålla ett år (är det sagt i alla fall).

Denna månadens "uppdrag" var att sy en klänning, som vi sedan ska ha på oss vid utgång på krog. Uppdraget började den trettonde (så 13 april till 13 maj) och idag är det den 20. Och jag. Är. Klar.

I'm so good, it's ridiculous.

Tre dagar tog det mig ungefär att sy. Nu räknar jag inte planeringen och skissning av själva klänningen, vilket inte borde räknas eftersom det mesta sker inuti mitt huvud. Inga mönster, inga måttagningar. Ögonmått gäller.

Emma är ungefär halvvägs, skulle jag tro. Om hon inte var flitig ikväll och sydde som en galning på speed. Får se vad hon hittar på. Hennes klänning hade många möjligheter. Nästan för många möjligheter.

Vill inte du också vara kreativ, produktiv och allmänt flitig? Haka på. Nästa månad tror jag det blir mini-språkkurs. Vi får se vad vi bestämmer.

Bild på lilla klänningen kommer nog snart. Patience is a virtue.


Problems with the O?

Kollar på Sex and the City. Gilla't.

Och ja, jag ska sluta med ändelserna 't.

Har inget roligt att skriva. Har inge roligt liv. Just nu. Eller nånsin. *suck*

Ska nog gosa ner i sängen snart. Gonatt.

Favoritordet; Fubik

Man har då varit i Skåne, hos "Mota", i en vecka. Det kändes som fem.
Man kollade på Little Britain's hela 3 första säsonger. Gilla't.
Man tittade på hemska skräckfilmer, hemska som i bad. Really bad. Gilla't mindre.
Man glodde på The Office - Trede säsongen. Yes. Älska't.

Köpte skivor. I did.


Fikade igår med Jelliböna. Vart lite sur. Lite. Yes, you heard me. Så, mamma's mat är högre på din lista än quality-time with me? Fine. Whatever.

Kom hem och pysslade. Ja. Pysslade. Om det inte finns att köpa (och det gör det inte), då får man göra det själv.

2 örhängen, en kedja och ett halsband vart ett armband. 2 andra örhängen vart ett armband. Och delar av 3 örhängen vart ett hängsmycke.

  

Sedan fikade man med Ems idag. Nice-igt. Dubbelfika. Me like. Och så skrev man på kontrakt och så, *hehe*. Men det tar vi sen. Puss.


Jaha

Imorgon ska vi dra oss neråt. Skåne. Vet inte om jag känner för det riktigt.

Måste gå och fixa tågbiljett till hemresan. Vet inte om jag orkar.

Packa resväskan också. Orka.

Skulle ha tränat idag. Men. Orkar inte.

Allmänt trött bara. På allt. Allt.

RSS 2.0