Katten ville ha ihjäl mig, jag svär

Kom hem från Kjell för ett tag sen. Fyller 55, Grattis! Men.

Men, dem har en katt (mördarkatt, den heter ju Jason after all). Och dumma jag glömde ta tablett imorse. Tänkte inte på det. Mina ögon bara sprängdes och jag ville riva ut dem, så mycket kliade det. Vi gick till bilen som var parkerad vid Coop och kylan hjälpte faktiskt. Så, vi gick in för att köpa juice tills imorn.

Mina ögon var blodröda, alltså inte lite röda, utan demon-röda. Och tårarna forsade nerför mina kinder. Det hjälpte inte heller att mina ögonlock var svullna som om de var bistuckna. Tror ni inte att alla som jobbade vände sig om och glodde? Och eftersom tårarna fortsatte att rinna, antar jag att dem trodde jag var ledsen. Jag hoppas det.

Alternativet är väl typ, hög. Men Mami sa att det såg ut som jag var lessen. Hoppas. Kassörskan tittade lite konstigt på mig, men jag antar att det är väntat. Jag såg ju riktigt evil ut. Hon väntade nog bara på att jag skulle skratta det ondskefulla skrattet, le hämningslöst och sedan svänga min cape runt om mig och gå upp i rök. Typ.

Bara inte ögonen är svullna imorgon, när man ska jobba.

Men med min tur så.

Le Boutique

NEW STUFF!
Joo, har lagt till lite nya produkter. Tänkte bara göra lite reklam *hehe*. Gå och köp! http://snapshots.spreadshirt.net

En gång i tiden; Linda & Jag







Igår då

Eftersom en viss person fick tuppjuck igårkväll och stängde av internet (du vet vem du är) så vart det ingen uppdatering. Nu kommer den i alla fall, lite sent, men bättre än inget? Eller?

Köpte träningsgrejer, dyrt, men fan, ska använda sönder skiten. Jag var ju och tränade för en timme eller så sedan. Visst är man duktig. Sällskap fick man av kussen, syrran bangar, eller som hon sa "måste plugga". Mhm, visst.

Såhär såg man ut:
 Eller, eh, ja.

Mami tror att gratisgrejerna jag fick på Stadium, inte egentligen var gratis. Inte att jag stal nåt eller så, men att jag fick grejer (som de betalar ur egen ficka), för att jag var snygg. Det är en bra teori, det. Då gillar vi hur mami tänker. Hade ju tre stycken som ville hjälpa hela tin'. *Killtjusaren*.

Eller, he, inte.

Senaste alstren... (säger man så?)



Ja, man höll sig till svart (ivory black thank you very much) den här gången. Eller ska jag säga 'akvarell & tusch', som alla andra pretentiösa konstbloggar. Have I offended you now?

Fettisdag!...

...och ja man är fettis och äter semla. Gott. Men man var och tränade idag, så då får man frossa. Lite.

Och roligt med kunglig förlovning. Ser fram emot prinsessbröllop. *Suck*, om man ändå vore prinsessa.

Could've Been Twins

Ibland så. Ibland kan Syster och jag vara identiska.


Idag då

Gick till stan idag. Med hela familjen. Till Telenor. Uppgraderat mobil. Igen.
En. Nokia.
Inte min grej, Nokia, mer av en Samsung-tjej. Men Telenor-Arne övertygade mig.
Syrran uppgraderades också.
Var också barnvakt idag till gulliga Simon, som gillar Coldplay. Och som låtsas sjöng. Han kan ju inte engelska precis. (Psst! Han är typ 6, eller nåt) Det gillar vi. Smart kid.

Silverfox. No. More.

Nu börjar även jag tycka att papis fåfänga bör upphöra. Finns snart inget hår kvar att färga ju. Men puss på dig ändå papi, du är ju rolig.

So sleepy... Must... Not... Close... Eyes... Zzzz...

Jobb, jobb och jobb. Askungen får aldrig sin klänning klar.

Eller ja. Jag har inte målat nått på nåra dagar nu. Har inte bloggat särskilt. Har inte tränat som jag ska. Har inte träffat nån av mina tjejer. Har inte gjort något kul. Jobb och efter är man för trött för att göra nåt. Jobb och teve.

Får se vad man kan hitta på nu när man har några dagar ledigt dårå. Måste köpa en outfit för lördag, vill ha nytt. Igen. Och sedan ska det tränas. Föer faen. 

I hate my ears; WIP


It works!

Nu funkar det att ladda upp bilder igen. För mig iaf. Klockan 18.30 eller så, näh då funkar det inte, men kl 1 på natten. 

Cp-blogg.

On my way

Ska dra ner till stan nu. Shoppa lite och sedan fira lilla Emsan som fyller idag. Grattis E!

Försökte ladda upp bilder på det senaste verken man gjort, men fittbloggen vill inte. Nästa gång kanske.

Nu ska man ner och försöka hitta en liten prezzie då, what to buy, what to buy?

Andas ut, andas in

Hemma från träningen. Känns skönt. Och pepp.

Kom hem till (vad jag trodde var) god lax till middag. Men icke. Torr och alldeles för mycket örter. Men inte pappas fel. Den var färdigkryddad när man köpte den. Usch. Never again.

Never.

Jag tror jag behöver ett skrivbord. Tror.


I said, please don't lie to me, Mary


So, so, so very tired

Jaa, vi var och tränade idag. Men.

Men det blev inte så mycket träning. Vi båda var väldigt sega i kroppen, konstigt nog. Så det blev vad? En halvtimme eller så. Men det är något i alla fall. Sen kom vi hem och åt fin middag hemma. Fläskfilé med rödvinssås. Mmmm...

Morfar har precis gått till tågstationen. På väg hem till Skåneland igen.

Snart ska man gå till jobbet. Suger. Men först, fika! Semla och kaffe.

Kanske skulle man tränat lite effektivare?

Eyelids... very... heavy...

Snark. Jag är trött. Men ska gå och sova nu. Finally.

Jag har startat en internetshop! Yay! Nu kan man köpa mina fina illustrationer på tischa och så. Har ännu inte så många produkter, men det addas senare. Synd bara att det blir så dyrt. För er alltså. Spreadshirt-kompaniet tar ju en hel del av produktpriset. Too bad. Annars skulle man kunna ta 200 för en tisha, men nu blir det dyrare. Aja. Nothing I can do about it

Men gå och checka då! Press the Tish-linken  ------------->

Godnatt!

Förresten...

...glömde säga hur mycket jag hatar den här "helgen". Alla Hjärtans Dag är en ret-dag, en dag för alla par att gå runt och peka finger. 'Nanananaaaa, du är ensam. Vi är tillsammans' (läs det med en riktigt retig och gnällig röst, typ Stina från Saltkråkan). Och ja, man blir lite lack.

Och lite avundsjuk. Speciellt på alla er som har världens finaste pojkvänner. Ni vet, dem som köper stora fina röda rosor, choklad och allt det där. The whole nine-fucking-yards. Fuck you.


Hatar att vara singel idag.

Do the chickens have large talons?

Jag hade nästan glömt hur mycket jag älskar den här filmen. "Yessss!"

Det har varit två långa dagar för Johanna. Igår började man jobba kl 8 och slutade halv 6. Idag började jag klockan 10, slutade kl 5. Inte så farligt tycker ni. Men om man är nattuggla är det en enorm bedrift att ens försöka gå och lägga sig vid tolvslaget. Och vi ska inte prata om uppstigningen. (Jag försov mig inte imorse. Inte alls.)

Men ändå. Lite stolt är jag. Jag gick verkligen upp halv 7 igår morse. Otroligt. Har nog inte gått upp så tidigt sedan högstadiet.

Morfar har ju också varit uppe i E-tuna sedan i torsdags. Deet e najs, som han skulle säga. (Han är skånsk för er som inte vet). Åker hem imornkväll gör han. Kort visit, men trevligt.

Träning imorgon med sister-mine. Linda banga. Hon festar i Sthlm istället. Fy skam på dig!

Nöjd

Idag har jag...

...tränat på Nautilus med Linda.

...ätit take-away från Spicy Hot med Linda.

...tittat på bra film och mumsat jordgubbar med Linda.


Finns inget bättre än kusin-vitamin. Det måste tas oftare.



Standing in the way of control

Jag köpte nya skor igår...

Ja, nya skor värmer mitt hjärta i vintertider. Um, kan inte använda dem förrän det blir varmt, but so what?

Annars tränade jag och syrran igår också. Vi börjar få rutin på det hela nu, tränar åtminstone 2 ggr i veckan, ja, det är målet i alla fall. Få se hur länge det håller den här gången då.
Ni som känner mig. Ni vet.

Idag har jag jobbat. Imorgon ska jag jobba bort hela dagen. Skulle vara soft att vara ekonomiskt oberoende. Multimiljardär. Köpa vad jag vill. Göra vad jag vill. Köpa vad jag vill. Åka var jag vill. Köpa vad jag vill. Nämnde jag köpa vad jag vill? *Suck*

Puss på er, det blir nog ingen uppdatering imorgon, jag lär vara levande död när jag kommer hem.

När jag var liten och mamma var ung


Mmm... McFlurry

Idag var jag och tränade med syster. Känner mig totalt stolt. Jag orkade nämligen springa 15 minuter på Maskinen-from-hell. Tidigare har det varit rena graven att ens orka 4 eller 5. Lyckat va? Och jag kom fram till att min framgång beror på, hör och häpna, inställningen! Mind over matter.

Det har sagts förr, jag vet det, men har aldrig riktigt insett hur mycket det faktiskt stämmer. Jag skulle fan inte av den där maskinen förrän den passerat 10-sträcket. Och då gick det hur bra som helst. Succé.

Efter träningen gick vi till 'Donkan för att belöna oss själva. Såklart. Nya McFlurry Lion Deluxe. Aaahh, heaven in a small container. Supergott.

Nu ska jag vara mer onyttig och äta chips och dricka läsk.

Yes.

Ooops! I forgot to wear a bra today.

Innan ni skriker 'Anorexia! Anorexia!', så kan jag bara säga att hon såg ut såhär, for real, tog bilden från en tidning. Så. Det. Så.

Mommy, I'm finished!

Japp, den gjorde jag klar igår. Inte riktigt nöjd med färgerna, men för sent att fixas nu.

WIP

Ska färläggas och så. Får se när det blir.

Eh... He. He. He.

Ja, ingen pizza vart det ju, som sagt.

Vi åkte till Max och köpte hamburgare istället.

...

Ja.

Sugen

Vart ingen pizza. Stängt. Det är väl bra ioförsig, men nu är jag ju sugen på pizza. *suck*. Hungrig.

What's the matter with the world?

Idag kom min syster hem mycket tidigare än väntat. Dem hade fått ett samtal om bombhotning.

Bomb. Hotning.

Senare på kvällen visar det sig att en 21-årig man hade "bara skämtat". Ahh, duktigt. Väääldigt roligt skämt, du. Det är sinnesjukt, det är vad det är. Jag undrar om han vaknade imorse och tänkte för sig själv: 'Hmm, vad ska jag göra idag då? Bombhota en skola full med tonåringar, som då får panik. Ja, det låter kul.' . Och tydligen så antar han att skämtet i det hela är begripligt för alla. Joovisst. Jackass.

Men i alla fall var jag och syrran och tränade idag. Hmm. Känns pepp. Ska träna imorn också. Måste skärpa mig lite nu. Bikinisäsong och allt det där. 

Mamma ska köpa med sig pizza hem.

...

...jag vet. Not according to plan, now is it? Lite 'plus minus' att äta pizza när man kämpat för att bränna bort kalorierna. Men men. Pizza är gott.

FAIL!

Skulle då göra en fin bild av my dreamguy numero uno. Men.
Men jag slant med pennan när jag ritade. Oops? Tusch går inte att sudda.
Det fick bli bara tusch istället. Som en sista räddning. Den vart ju okej i alla fall. Ska försöka på nytt om ett tag. När förlusten och självbesvikelsen har lag sig.

(Hur kunde jag? Vafaaen. Cp-handen fick tuppjuck och ville rita en prick på näsan. Blev ett streck. Fan.)

(Fan.)

Clean it!

Jag uppdaterade inte igår. Jag städade.

...

...

...Jag vet. Otroligt va? Inget berg av kläder i mitt rum längre, och garderoben har blivit lättare. Har börjat rensa ut lite grann. Hittate lite "roliga" (läs: oattraktiva, fula, hemska, ugly-as-shit) kläder längst in. Man undrar hur man tänkte egentligen? Får se om man kan sälja nåt utav det. Klirr i kassan gillar vi. 

(Behöver nya skor.) 

Annyhuuu... Har jobbat idag. Trött.

Imorgon är jag ledig. Yay! Ja, det var då allt. Ja.

Hungover? Shyeah, like that's gonna happen

Var ute igår med tjejgäng. Fun was had. Det var fullt hus på Harry's. Surprise surprise. Var ska alla gå när Stat (Statt?) inte är öppet och Nybron höjer åldersgränsen? Lotus? No way in hell. Hellre äter jag spik än går till det tonårs-infekterade stället igen. Det var liksom inte kul när man själv var tonåring, så inte är det bättre nu.

Vi var ett tjejgäng på 6 (myself included), but sadly, så delades vi upp om grupper om 2, och ibland 3, väl inne på krogen. Så som det ofta blir.

Hmm, har inga bilder från igår, men jag vet att M har. Undrar om man får steala dem. (*hint hint*)

Snart ska man gå till jobbet. It sucks ass. Men som M sa igår, Cash is King.

RSS 2.0