Fine! Be that way!


*Suck*
... Jaha.

Det blir denna bild idag då. Skulle ha laddat upp en massa bilder igår, men. Men bloggfitthelvetet.se funkar ju inte för mig. Funderar på att byta till någon annan bloggportal. Några rekommendationer? Inte Devote bara. Sorry, men nej.

Annars har jag inte varit på IKEA idag. Mami-lilla blev sjuk igår och mådde inge vidare. Så slappig, flott-dag har det varit. Flott-dag som i degat-framför-teven-med-flotthår-och-sunk-mysiga-kläder-dag. Japp.

Och annars går Tradera-grejen inge vidare. Hmmm. Anyhuu...

Imorn ska man jobba lite. På lördag ska man jobba lite. På söndag ska man jobba lite. På... eh, ja, you get the picture. Så bloggandet kommer att vara inkonsekvent nu (som om det inte alltid är det?). Så att ni vet. Money comes first. Ha.

Ser fram emot efter sommaren. Då man (förhoppningsvis) har ett välfyllt bankkonto. Om man inte blivit biten av shoppnings-myggan då vill säga...

Toodles!

Forest Families

Idag åt jag lunch på stan med Emma. Papas Tapas. Igen. Men ock så gott! Gick på stan lite gjorde vi med. Köpte lite smågrejer. Inget viktigt.

Hämtade ut mitt paket från H&M, som äntligen hade kommit. Disappointment. Behöll en bikini och skickade tillbaka en massa annat. Bläh för inkorrekta färganvisningar och falska mönster i katalogen.

Sedan har jag nu suttit och polerat lite bilder, skannat lite bilder och illustrationer. Vi får se om dem kommer upp idag, då blogg.se's uppladdning brukar fucka sig för mig. Irriterande skitblogg.

Sen så skulle jag ha tränat lite idag. Var pepp och allt. Fick Emma pepp på det med. Men...
Eeehh... det blåser för mycket ute... Så säger vi.

Imorgon ska man till IKEA med the parents. Kan bli skoj, men det kan också bli A Day From Hell. Vi får se hur det går.

Vimmelbilder is the devil's work


Kom precis ihåg att jag och the friends (dem bästa) var med på vimmelbilder för nåra veckor sen. Yeash! Gillar verkligen inte vimmelbilder, och enda anledningen den här gången var att jag kände fotografen. Jag och mitt "posse" poserar (checka in texten bara, hehe).

Jag kommer ihåg den tiden då man alltid ville vara med på vimmelbilderna. Det var "coolt", eller nåt. Och alltid samma pose på bilderna. Alltid. (Om man inte var helt borta, för då såg man bara hög ut). Hemskt, helt hemskt är det. Dem blir aldrig bra hur man än poserar, eller hur många ggr man än ber fotografen att ta ett nytt. (Nytt! Nytt! Ta ett nytt! Som om det spelar nån roll).

Jag har jobbat idag. Är seg och trött. Mamma har bakat biskvier till mina två kusiner-snart-studenter. Roligt. Skrämmande däremot att tiden går så sjukt fort. Känns som det vore igår man själv stod där i trappen i väntan på att springa ut. *suck* Man är gammal nu va? 

Han Är Många

Rubriken ja. Jenny vet.

Idag har jag jobbat. Bläh. Det var tråkigt.

Sedan vägde jag och syrran lite stuff till tradera. Och ja, jag hör dig Linda. Men jag orkar inte väga allt i efterhand, och många vill faktiskt veta vad frakten går på innan man budar. Och sen är det bekvämare med färdigpåse. Ha. Om man inte vill betala för den, så får man väl'a säg nåååt. Så, ha!

Anyyhuuu.

Jag är nybörjare. Jag är ingen säljare precis... Köpare är mer min grej, liksom. Ni vet. Ni känner väl mig, The Big Spender.

Njaae, vi får se hur det går med det hela. Känns inte jätte-värt att sälja, så mycket man ska göra och det tar ens sån tid.

Nu ska jag gå och rita. Imagine my smile right about now. The urge is back!

Buy Me



Jodå, två hela grejer har åkt upp nu. Kommer bli mera senare, men eftersom man måste väga och kolla pris på frakt, så tar det ett tag. Jag har ju över 10 par skor som ska väck. Plus syrrans saker. Såå... ja.

Försökte ha mitt bloggnamn som tradera-namn, men det var taget. Snarlikt vart det ju i alla fall. Positivt.


Idag var jag och träna. Men. Men. Det är ju röd dag idag. Och ingenstans på gymmet står det att dem skulle stänga tidigare idag. Så det var jag där och en gammal gubbe. Bara.
...
(*syrsor hörs i bakgrunden medan en höboll rullar förbi*)
...
Tomt med andra ord. Jag är där, tittar runt förvirrat och undrar vart alla är. Var är alla spännisar som brukar showa vid fem-tiden? Och gammelgubbarna? Och de över-sminkade tjejerna, var är dem? Och framförallt, var är alla instruktörer? 

Sedan hör man i högtalarna; "Nu stänger vi Vattenpalatset. Ha en fortsatt trevlig dag.", och det blir knäpptyst. (Alla irriterande barn som badar har just gått.)

irriterande. Stress-träning. Det värsta som finns. Anyhuuu, ska ta tag i skanning av bilder, jag lovar. Men det får bli när det blir. Don't look at me like that. Orkar inte med manicken, krånglig skit-skanner.

I alla fall, hur har din dag sett ut?

If I Asked You Once, What Would He Say?


Ingen skanning idag. Been busy though. Först städade jag mitt rum. Dammsög och dammtorkning. Sedan gick jag igenom min strumpor/strumpbyxe-låda, behövdes rensas rejält. Efter det hjälpte jag pappsen att sätta upp persienner på balkongen, vilket tog papi större delen av dagen. Stackarn.

Middag på det. Sedan satte jag mig ner i sängen och lade in foton i album. It was long over due. Det höll jag på med i cirka 2 timmar. I know. Grey's var på teven och nu sitter jag och tittar på SATC. Ska rita lite också. Mycket för en dag, för mig i alla fall.

Imorn blir det träning och tradera-förberedelser. Fota, fota, fota, redigera, paketera och väga. *Snark*. Är trevligt med lite extra cash dock. Om man nu får något sålt.

By My Side

Sitter just nu och äter vindruvor och jordgubbar, medans jag skissar lite. (!!) Surprising no?

Orkade inte skanna bilder idag. Får bli imorn.

Det var allt.

Godnatt!

Out the door

Ska till stan, köpa lite smågrejer. Sedan ska det tränas. Yay me.

Dåligt med mitt bloggande på sistone, jag vet. Har ingen direkt ursäkt. This is me, take it or leave it.

Funderar på att vara lite kreativ när jag kommer hem. Ska också skanna in bilden som papi fick i födelsedagspresent. Så den kanske dyker upp senare. Vi får väl'a se.

See ya!

Kusin Linda=Bäst


Jodå. 50 procent. Ja. Du hörde rätt, va. Alla tiders bästa kusin köpte kläder till mig idag (med mina pengar, jovisst, men man klagar inte) när hon hade 50% på allt. Allt. Fett att jobba på H&M, eller ha en pappa som gör det. Right?

Soooo jealous. Med tanke på att alla andra *vanliga* dagar så har hon 25% på allt. Every. Fucking. Day.

Jag skulle shoppa som en galning. To die in shopping-paradise, is to die happy.

Men om jag plastikopererar mig, kidnappar kusinen och gömmer henne, stjäl hennes identitet och shoppar i hennes namn? Inte? Neh, trodde inte det.

Puss på dig Lindiloo!


Feeding My Addiction

Jag var och lunchade med Emmi idag. Och shopping på det. Så klart. Lovely.

Nitskärp; Gina Tricot.


Strumpor, strumpbyxor och romantiskt söta underkläder; H&M.


Och halsband; also H&M.

Halsbandet tänkte jag använda på La playa i sommar. Blir nog snyggt. Bikini, supersize solisar, solhatt (kanske) och martini i handen. Ungefär. Om man kommer i form till strandsäsongen då vill säga...

Imorgon ska man shoppa på Monki med kusin-vitamin. Fifty. Percent. Off. Hur lycklig är man på en skala? H-a-p-p-y. Det är en bra födelsedagspresent det. Yes, dem som känner mig, ni vet min lycka.

Rosett

Jodå. Nu funkar skitbloggen igen. *suck*. Den vill aldrig ladda upp mina bilder när jag vill. Det är som om blogg.se har ett eget liv, som en elak liten grön pygmé som har extrema kontrollbehov; 'Näh! Mohahha! Inte denna gången!'.

I alla fall. Här är rosettfrisyren från i lördags. Vart lyckad faktiskt. Men den skulle ha blivit ännu finare (större) om man hade längre hår. Men om några år är jag där. Snart så. Snart.

Where?


Målade naglarna nyss... Och tja... Färgen är en såndär rosa-beige-går-in-i-hudtonen-färg. Vet inte om jag gillar det. Vad tycker ni?

Är det för mycket "tant" över det? Eller?

Delish






Är det helt fel och sjukt att man är lite kär i en modell? 'Cause if it is, call me crazy wrong.

Bleh

Idag har man jobbat. Plockat dricka. Sucks ass.

Imorgon ska man shoppa lite med Emipemi och lunch på det. Kanske ska dra till gymmet väldigt tidigt imorgon också, med mor min. Får se om jag orkar gå upp. (Don't hold your breath.)

Neh, om man nu ska sova lite då, för att orka träna.

Jag ska nog bjuda på lite eyecandy också. För att han är oemotståndlig. And delicious, can't forget that.

Nyttig bakismat

Hem från krogen. Sitter ensam i köket och äter keso blandat med bananskivor, och kanel över det. God nyttigmat. Men det blir nog lite chips också. Nåt salt måste man bara ha. Tihi.

Tänkte ladda upp lite mobilbilder och vanliga, men bloggen vill inte.

Det var trevlig i alla fall. Först var det mys-utgång som gällde. Jag och Jelli satte oss på Grappa, tog varsin IrishCoffe och pratade. Sen drog vi till Nybron spontant. Vilket är det bästa. Planerings-utgång funkar ju inte.

Fun was had. Träffade Ems därinne med. Alltid kul att gå ut med en kompis som kan dansa, J. White people, huh? You know what I'm talking about.

Godnatt!

Look Into My Eyes



 



Jag hade då mina gröna endagslinser idag. Roligt. Och fint tycker jag. Om man ändå hade gröna ögon på riktigt, *suck*.


Grattis Papi!

Lilla pappa fyller 52 idag. Han säger 49+. Rolig gubbe.

Vad tycks?

Ny bloggdesign. En header! Wow... hehe. Tyckte den behövde uppdateras.

Vad tycker du? Fug or Fab?


Shake It Out


Jo då. Idag lunchade jag med Emsipemsi. Mys. Papas Tapas blev det, oxfiléspett, mumsigt.

Sedan cyklade man hem igen. Hjälpte pappsen att sätta ihop ny soffa till balkongen. Städning. Dammsugning och golvskurning. Sedan fikade man lite med papi på balkongen. Kaffe och Elle-tidningar.

Och nu ska jag nog fixa naglarna. Finally. Det behövs nu känner jag. Dem börjar bli lite långa och så måste dem lackas.

Just det ja, linserna jag beställde kom idag. Det är sjukt snabb service Lensway har. Det tog två dagar. Två. Underbart.

Dagens

Tisha från Monki, strumpbyxor från H&M, stövlar från Bianco och armband egengjort.

Big Jumps


 

(tishan från Monki som jag fick av mami)

Glömde att...

... berätta att när man kom hem igår från stan, så väntade en oversize tisha från Monki och ett par spetsleggings på min säng. Lilla mami hade köpt. Gulligull. Hon vet vad som ligger en närmast om hjärtat.


(Kläder! Yay!)

Yes yes yes

Igår fikade jag med Ems på stan. Vi provade skor i varenda skoaffär. Sedan shoppade jag. Och efter det shoppade jag. Sedan hämtade jag ett paket på posten - nätshoppat. Sen kom jag hem. Och orkade inte blogga.

En bra dag alltså.

Och lilla jobbiga Emma ska åka till Barcelona om en vecka eller så. Hate you.

(I kid, I kid. Love u babe)

Jag vill åka någonstans jag med. Är det ingen som vill hänga med till ett främmande land? Typ nu. Idag. Imorgon.

Jaha.

Idag har jag jobbat. Jaa.

Det är allt. Beställde nyss linser på nätet för första gången. Hoppas att det blir bra. Hatar att dem på Specsavers försöker sno åt sig alla mina pengar. Money grabbing whores. Hallå, lågkonjuktur? Kan ni sänka istället för att höja era priser, tack.

Funderar på att shoppa lite imorgon. Bara lite. Ska även lämna tillbaka Lacoste-sneakers som jag köpte igår. För små. And also too expensive. Vee och fasa. Jag förvandlas till min mamma. När är skor för dyrt för mig? Hjälp mig någon!

Ha. Ha.

Neh, nu ska jag gå och käka glass.

Godnatt på er.

Uuuueeehhheee.... *host host*

Ja, så låter jag.

Jag. Hostar. Slem.

Bleh. Yuck. Och Nasty. Glöm inte Eeeewww!

Att man var ute och röjde igår hjälpte inte hostan som jag redan hade. Utgången multiplicerade min hosta med 3. Fuck.

Det var en lång dag igår. Släkten kom över och firade mig. Var faktiskt mycket trevligare än vad jag trodde det skulle bli. Fick även sminka kusin Belinda. Det var kul.
Vi försökte även tvätta hennes hår, ni vet, över badkarskanten. Problemet med det är att vi inte har ett badkar, utan en dusch. Så, B satt på en pall, med ett badlakan om axlarna, lutade sig bakåt, medans jag sträcker mig för att shamponera. Inte så lyckat. Hela badlakanet och B's tisha var genomdränkta och vattnet var över allt. He. Tur var väl att hon hade ombyte med sig till Valborgskvällen.

Valborg, ja. Eftersom mina släktingar är segdragna, långsamma sniglar, så var det ingen direkt idé att planera långt i förväg. Ringde kusin. Linda och hennes vänner skulle ut och jag hakade på. Harry's. Need I say more?

Först var det dött, sedan efter tolv strömmade det in folk. Folk som man aldrig sett förr. Och mycket, mycket "turkar". Slimeballs och en massa små saker. 18-årsgräns. *suck*

Men det var nice all around och kul att komma ut. Och det måste sägas; Jag hade jeans på mig! Första gången tror jag. Jeans-på-krogen-oskulden = borta. Det funkar faktiskt med byxa, konstigt nog. Skeptiker no more.

Idag har jag jobbat och hostat. Yes, that accurately sums it up.

Nu ska jag kolla klart på filmen på kanal 5.

Hoppas alla haft en fin Valborg.



RSS 2.0