Roadtrip to Skåne

Imorgon bär det av. Eller ja, senare idag, tekniskt sätt. Lång färd till Skåneland, till morfar och familjegräl, till sol, strand och hav.

Härligt med semester med familjen, va? Utöver det faktum att packa sin resväska är ett eget litet helvete, (glömmer man inte alltid nåt?) så ska man sitta fängslad i en plåtburk på fyra hjul. I ungefär fem timmar. I stekande hetta. Nice.

Så nu ska jag gå och vaxa bort lite oönskat hår, sedan ska jag vaxa bort lite mer oönskat hår, på syrran. Hmm, sen lite teve möjligen och lite sömn. När man vaknar blir det stress och mer stress. Ser framemot min semester som fan.

Nu slipper ni, (mina, vad? fem läsare? men ändå) ni slipper mig i en hel vecka. No updates from J-master. Det lär ju komma ett aslångt inlägg efter the vacaction, då jag kommer bore you to tears med mitt uppramblande av mina roliga aktiviteter i Skånelandet (för det är verkligen ett land för sig själv). Och ni kommer troligtvist inte läsa min blogg nååmer. Men vad gör det? Jag har ju alltid myself. And the sis. Kind of.

Neh, nu drar jag nog. I'm off to wax it off.


Om ni inte fattade, ja då är ni blåsta. Pantade. Dumma i huvudet. Och alla svenska uttryck för idiotism.


Gäsp

Jag har precis duschat. Är trött som fan efter jobbet. Jag ska nog lägga mig(!) snart. Shockerande, I know.

Blir nog utgång imorn med E. Får se till att jag inte somnar på dansgolvet bara...


Orkar inte mer. 

The skirt... the amazing skirt...

...That I made myself. Jag är bäst. Det är helt enkelt så.


Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag, but honestly? Har inte så många läsare. Sadly, but true.

Mitt liv de senaste tre dagarna, you ask? Okelidokeli. I måndags bakade jag och sis choklad-bollar, havre-bollar, det- man-inte-får-säga-men-jag-gör-det-ändå-neger-bollar. Efter det fick jag det. Rycket. Ibland kommer det på besök och jag bara går på. On and on and on. And on. Drog fram hela kitet, tänkte to myself-self: *It's about damn time! And get to work!* Och det gjorde jag. Sydde klart syrrans kjol som jag 'förbättrat' (in lack of a better word), den är nu kortare och insydd i midjan. Alltså uppsydd och insydd. Huh, kul det lät. Kanske får se nån bild på den snart.

Och sedan började jag med mitt eget projekt. Och det blev lyckat. Efter lite strul med den antika symaskinen och lite svärande fick jag mig en riktigt fin kjol. All from scratch. One of a kind. Take that bitches.

    

Först tänkte jag strunta i volangen (som i första bilden), men jag höll mig till planen och den inre skissen jag hade i huvudet. Och tänkte bara skryta med att jag inte använde någon mall, of any kind, eller mått. Alltså inget måttband, ingen linjal. Jag använde mig av ögonmått och lite nålar. True artist? Moi? Of course dear.

Ehh, nog med egotrippen. I tisdags var det pizzatime med Jelli och film. Och lite gossip och dyngspridning. You know, the usual.


Det var nice, also as usual. Synd bara att det blir så sparsamt med det. (Vi borde planera in en filmkväll varje månad J. You with me?)

Idag har jag jobbat. Kom hem. Satt och försökte ladda upp bilder på min fina kjol. Tog evigheter. Fucking useless blogg. Därför blir det så sent med publicering. Aja. Oh, tekniskt sett fyller min sis år idag (inatt?), just detta dygn iaf. Grattis gums!


Nu ska jag snooza. Natti!

En fransk motorcross-förare...

Mmmm....
                                    ....Yum!

Har kollat på Red Bull X-fighters på tv4-sport den senaste timmen. Kan bara säga wow. Totally wild. And some cute boys. Franske Charles Pagés (däruppe) var absolut snyggast. My god. I think I have a crush.

   
Kul att mami förutspådde att jag skulle tycka han var söt, då jag tyckte att Lusk från germany bara var söt när han log. Anyhuu, har man en smak så har man. Och ni som känner mig, visst liknar han nån annan viss person jag har haft en crush på? Hmm... Kanske är dags att bryta detta mönster...

Däremot tyckte jag att Torres var bra as hell, men han gick inte ens till semi. Hehe, konstigt hela detta inlägg låter. Jag gillar oftast inte sport, in any shape or form. Eller jo, boxning funkar, kickboxning med, och dessutom är fightclub roligt att kolla på. En röd tråd där? Cross är inte lika våldsamt men inte alls ynkligt.


Okay, on with the rest. Verkar bli utgång imorgonkväll. Yay! Och kanske blir vi ett helt gäng med tjejer också, the boys likey that. And we girls likey that the boys likey that.

Kanske ska sy en kjol imorn, som jag tänkt ha på mig. Om jag hinner då vill säga (here's to hoping), annars har jag inget att ha på mig. Inget shopping heller, inte förräns lönen ska cashas in iaf. Fattig är man snart.

Måste nog gå och sova nu, om jag ska ha energi nog att sy en kjol på några timmar imorn. Nattinatti!


Ehh... Okay?

Jobbat idag. Sumerar allt.

Kom fram en afro-amerikan (man får inte säga n-ordet, I know, men kan dem inte komma på ett kortare ord?) och ville ha hjälp. And of course, kunde ingen svenska. Ingen engelska att snacka om heller. Så här lät det roliga samtalet:

- Ehh?..
- Ja? Ville du ha hjälp?
- Schuga?
- Va? 
- Sscchuda.
- Soda? (undrade om han ville ha läsk, trodde han försökte prata svenska)
- Eh, no, no. Schuga!
- Oh! Sugar?
- Yeah.
- Over here.

Visade honom sockret och han tackade. Sen så (detta händer alltid mig) då:
- Where you from?
- I'm half swedish and half vietnamese.
- Oh, that's nice.

Den sista meningen (really?) upprepade han sedan under samtalets gång. Flera gånger. Tänk dig en halv-sovandes-reagge-snubbe-som-är-hög-as-hell, som upprepande ggr säger "That's nice", med riktigt seg röst. seeeeg. Det var iaf roligt. Och dessutom, vem säger "That's nice" när man får svar på sin fråga? Kinda weird...

Seeega människor. Ja, man känner nog ett par. *host*inga namn*host*, men några kollegor kan vara sega som gummi. Ungefär jag-går-i-kvicksand-och-lallar-för-snabbare-kan-ingen-vara. Asså tänk dig att fötterna på dessa personer har fastnat i tuggummi och deras händer och armar saktas ner av gummiband som sitter fast överallt, så ingen rörelse är kvick, medans deras hjärnaktivitet är på slowmotion, så sakta!

Okej, slut på ammunition. För idag.

Imorgon blir en bra dag. Har bakat en rabarberpaj som ska åka med mig till Sthlm till Milla och Malve-pojken. Det blir myspys.


Nu vart ni sugna på rabarberpaj va?........I'm evil. But you love it.


Home Sweet Home

Är hemma efter ett långt pass på jobbet. Pust. Flämt. Det är en jävla bastu därinne.

Helgen var lyckad. Vi kom in på Nybron, without any problems. Vilket är typiskt. Det är när man oroar sig som mest som det inte händer nåt negativt. Aja. Min kära J är nu 21 år gammal, eller ung. Shit. Tiden går snabbt.

Inne på Nybron stötte vi på T, en gammal klasskompis. Man ignorerar varann litegrann och är nonchalant, du vet, så som man gör när man inte riktigt känner personen. Det är weird hur man alltid är, hmm, (vet inte rätta ordet) men typ rädd för att hälsa på folk man känt en gång i tiden, för dem kan ju vara dryga och inte hälsa tillbaka. Sverige är ett sånt land tror jag. Vi hälsar inte gärna. Jag hälsar knappt på mina grannar, for christ sakes.

Anyhuu, det är skumt att se klasskompisar "växa upp". Jag vet jag vet. Alla växer upp. Men ändå. Man har en bild i sitt inre av personer, så som dem var när man kände dem, och sedan se dem efter flera år och dem ser annorlunda ut? A shock to the system.

Denna vecka är (literally) fullbokad. Jobbar 6 av 7 dagar, alla långa pass. Och den enda dagen då jag är ledig ska jag till Sthlm. Hmm, snacka om att jag kommer att vara slutkörd. Äh! Money, money, money, money, money...MONEY!

(Om ni inte fatta, så sjöng jag där)

Ska ändå försöka klämma in en utgång på lördag, tror jag. Man är ju bara ung en gång och då, ja då ska man festa. Simple as that.

Almost there...

Imorgon, eller snarare senare idag, ska vi fira J. Det blir party party. Förhoppningsvis. Hoppas iaf att alla är festsugna as hell. Annars får man svepa dem där sexor-shots av tequila alldeles själv...

Jag har jag jobbat idag, vilken nyhet. Beat and tired.Tired and beat.

Hmm, vad ska man ha på sig imorn då månne? Somrig i regnet? Eller höstig i fuktigheten? Det känns som att risken är stor att man antingen ser helt för somrig ut eller helt för höstig/vintrig ut. Problems problems. Vill inte heller sticka ut in my crowd, so to speak. Om alla är somriga, ja, då vill jag inte vara höstig. Om ni fattar vad jag menar? Helheten som grupp måste alltid stämma. (Cue; roll your eyes)

Jag vet, jag vet. Låter jag som en tiny bipbopper-tonåring nu? "jag vill vara som alla andra, om du har rosa på dig så måååste jag oxå ha rosa på mig!". Suck och ve. Man vill ju ändå look one's best, ya'know?

Maybe it's a good thing to stand out in the crowd? Man vill väl inte heller smälta in i den gråa massan.

Äh! Whatev!

Gräver fram nån skit outfit ur garderoben som vanligt. Jag har ju lyckats med det förrut.


Hmmm...

Konstigt. De tre(!) inläggen jag publicerade igår syntes inte när jag kollade alldeles nyss. Så jag loggade ut och in igen, publicerade dem åter igen, och voila! Easy as pancakes. Fast inte. Det här bloggverktyget krånglar hela tiden tycker jag. Works like shit.

Idag har jag varit en sväng på stan, en kortis-sekund. Handlade lite booze på The System till lördag. Snart blir det party! Syrran och jag fikade också lite på Wayne's. Mocha Frappe. Mmm, mumsigt. Men lite för mycket chokladsås idag. För mkt sött och sliskigt, om det är möjligt.

Har även jobbat idag, vilket är som det är. Enough said.

Annars längtar jag till att sommaren ska komma igång. Jag menar det har varit soligt i, vad? typ tre dagar hittills. När blir det stek på sandstranden och hetta som man skållas i? Hmm? Vill att solen tittat fram nu. NU.

Snart är man en blekis igen. Den lilla brännan man fick är nästan snart helt borta! Så får det inte va... *suck*.


Nån som vill åka utomlands med mig?


Smiley time!


Eh, jag vet. Tre inlägg på typ tre min. Men men, har man en psycho-morsa så har man. Hinner ju aldig publicera nåt innan hon får spel och hennes cp-ryck-stryper-strömmen-till-modemet-infallet inträffar.

Anyhuu, gillar egentligen inte den här bilden. Jag ser ut att inte ha nåt hår alls och skelar lite lätt. Näsan ser också enorm ut. Men sis tyckte den var fin, gillade tydligen mina ögon och smajlet på bilden, så jag postar den tveksamt. Ibland kan man lyssna på andras råd och ibland inte. Hatar när folk fake-instämmer, typ 'jaa, va fin du var där' men dem menar egentligen ' du ser ut som ett mongo med synfel, men det är enklare och mer smärtfritt att bara nicka och le, och säga att du ser ok ut'. 

Vad tycker du? Bra smil och icke-skelande ögon? Eller mongo med synfel?

Kanske är jag lite för självkritisk när det gäller bilder på mig själv, men är inte alla det?

Nya Brillz

Här är dem. Visst är dem fiiinaaa?!

Hmm, hade dem på jobbet idag, fick mkt comments, nice ones too! Det var schysst. Och ja, jag ser ut som en nörd. But a damn fine one! Älskar mina bågar.

Jobbade med J idag, det var nice. Kul också att jag hade ansvaret ikväll. Det är inte ofta man får vara "boss", måste ta vara på tillfällena.

Grey T and blue skirt

Hmm, det här hade jag på mig sist jag var ute på krogen. Inget speciellt med outfitten, men jag älskar den as-skumma bilden.

On a high

Yay!

Shoppat idag. Det säger väl allt.

Köpt lite stuff, kanske inte sånt som man behöver, men det är kul att shoppa. Och vem köper nånsin bara the essentials?

Så vad har jag köpt, you ask?
2 kjolar från H&M, identiska i form men inte i färg
2 nagellack från OPI, svindyrt men sägs vara bra
1 franskmanikyr-set från Depend, behövde nytt
1 ögonskugga från Makeup Store, i turkos - me likey
1 secret present to J, cause it's her b-day soon!
och så hämtade jag ut mina 2 par nya glasögon, vilket sved i plånboken.

(ni kanske får lite bilder imorn...kanske...)

Hmm, whatelse? Jo, försökte hitta en prezzie till systern min med, då hon fyller nästa vecka. *suck* Inte hittade man nåt.

Annars så var min papi's reaktion till mina nya glasögon rolig. Han skrattade. Och sa att jag såg ut som en skolfröken. Jag kontrade med att jag såg ut som en nörd. Systern älskade dem och provade dem, nästan direkt. Hennes reaktion och åsikt matters more, I think. But what the hell, ser jag ut som en nörd så ser jag ut som en nörd. Jag älskar dem iaf. Take that!


WTF?

Jag kan vara lite paranoid. Ibland.

Idag, efter en långt jobbpass, var jag på väg hem med två stora matkassar, i regnet I might add. På vägen hör jag att det går någon bakom mig. Men jag vill inte vända huvudet bakåt och titta vem det är, NO! Då skulle alla fatta att man är paranoid, och det går ju inte för sig. On with the story, som sagt går nån bakom mig och jag får värsta paranoida tanken/HD-bilden i huvudet. Jag tänker mig att människan bakom mig ligger och lurar på bästa tillfället. Det bästa tillfället för att sno till sig min proppfulla matkasse...

Jag såg allvarligt en bild, in my mind, av en person som springer förbi mig och i förbifarten rycker till sig min (astunga) kasse och sedan kutar iväg med den.

...

Pinsam tystnad. Jag vet. Undrar varifrån alla sjuka tankar kommer ifrån? Det är som det här med mobilen/nycklarna/väskan när man går vid vatten, typ över en bro. Om du inte vanligtvist tappar din mobil på trottoaren, varför känns det mer sannolikt att du tappar den just när du krossar över vatten? Jag tror vi alla är paranoida ändå.

...För jag kan inte vara helt ensam om det...

Morning after

Hmm... var ute igår med J. Vi kom in på Nybron, förvånande men sant. Vakten var inte så snobbig, som dem oftast är. Vissa blir ju maktgalna och låter det gå upp i huvudet. I mean, Hello? Om man är 'ordningsvakt', betyder det inte att man inte var bra nog att bli polis?

Anyhuu, väl inne på N hade vi relativt kul. Satt först och sippa på vin, i typ en timme. Var segt med folk i början. Later, när folket kom, vart det party. Tråkigt nog träffade J på en viss person, inte trevlig, let's leave it at that. (J: He was a motha-fuckin-asshole, you deserve better, and we're gonna get u better, right?).

Och, hehe, the boy was there. *Blush*. Sooo cute. Lite ögonkontakt, men inte mer. Jag var nog lite chicken igår. Måste skaffa mig some balls, so to speak.

Snart ska man gå till jobbet. Boring.

Mami är på galet städhumör. Skrikande och muttrande och svärord far hit och dit. Not very fun.

Positivt är väl att det blir fest nästa lördag med. J fyller ju år. And we, we are gonna party til' we drop!

Bored to tears

Bloody fuckin hell. Jag har tråkigt. Tråkigt.

Dagen har varit seg och... ja, seg sums it up nicely. Inga riktiga planer för nått. Skulle vilja festa, men måste upp tidigt imorn och jobba. *suck*. Känner mig gammal.

Twenty-fucking-years old. Already beat and done.

Almost.

Måste få en andra vind snart. Who knows? Kanske blir festande imorn istället? Here's to hopin.



Fuckin' hell...

...kanske skulle sova?

Just because

Facebook är sååå overrated. Vet inte riktigt varför jag har en. 

Ville bara säga det.

Things I want, but can't afford...

Strapless Rara Dress by Missoni

Lace Dress with Corsage and Tassel by Boudicca


Chiffon Dress with Floral Pattern by E2 Vintage

Apron Dress with Bib by Giulia Piersanti

Sista är min favorit. *Suck* If only...

Yesterday... seems not so far away

Hmm, igår gjorde jag inget särskilt. Orkar inte blogga om jag inte har nåt att säga. Ehm, men ibland bloggar man ändå fast man inte har något vettigt att säga... men men. Vad jag hade på mig igår;

Boring I know. No imagination left I think.

Och kolla vad jag åt till frukost igår och idag! Mmmm, Yummy!

I'm a tease I know.

One Sleeve Multi Band Dress

By Marios Schwab


VILL HA! Ge mig!

Freakin' Fine Day

Idag har varit en underbar inget-att-göra-så-man-softar-istället-dag. Fick ett mess av min kära J som ville fika. Och det är väl klart att man vill fika! Hello?! Do you even have to ask? Vill alltid fika med dig, my little Jelly-bean!

My oufit for the coffe-break/shopping-spree;


Man var lite somrig, men vädret började bra... tills det kom regn. Typiskt.


Vi shoppade lite och jag och J beställde glasögon. Vi fikade på Wayne's. Såklart. What else?

Köpte ett par skor på Wedins, det var rea. Me likey the sale. Snygga festskor till hösten tänkte jag, passar inte riktigt nu. Lite för mkt höst-feel om dem, no?


(Köpte med mig en Mocca Frappe från W, asgod! Just for your information)

Sen har jag bara slappat hemma. Vilket var gött. Well, that's all folks.

RSS 2.0